Yoga

"Juist in het besef dat we niets onder controle hebben ligt de bevrijding"

“Juist in het besef dat we niets onder controle hebben ligt de bevrijding”

Business en yoga de sleutel tot succes!

Yoga leert ons hoe we flexibel kunnen meebewegen in een snelle maatschappij zowel lichamelijk, emotioneel en mentaal. Hoe we rust en ontspanning kunnen vinden in ons werk en dagelijks leven.  Yoga is een bewuste manier van denken, bewegen, spreken en eten. Het maakt je bewust van je adem en combineert deze met bewegingen en gedachten.

Sinds 2014 ben ik een bevlogen yogini en in 2017 heb ik de  YTT300 afgerond. Mijn specialisatie is meditatieve gentle hatha yoga die tot doel heeft de Santosha (tevredenheid/innerlijk geluk) bij de deelnemers te vergroten. Hiervoor hoef je geen ervaring met yoga te hebben en je hoeft ook niet lenig te zijn. Het is mijn dharma om yoga over te brengen vanuit het hart zodat het aankomt bij de ander. Hiermee wil ik een kleine bijdrage leveren om de wereld een stukje mooier te maken. De beleving van deze lessen zijn verrassend, net even anders dan in een sportschool en worden op gewenste locatie gegeven.  Een yoga experience is een persoonlijke ervaring die een ieder op zijn of haar eigen manier ervaart, afhankelijk van wat men nodig heeft op dat moment. Wat je ervaart tijdens de les neem je weer mee in je dagelijks leven zowel privé als op werk.

Ben je geïnteresseerd in een yoga experience en wil je meer informatie over beschikbaarheid en prjzen neem dan contact op met Rabia Mohan!