Edelsteenelixers

Eeuwenoude traditie
Edelsteen elixers

Edelsteenelixers

€19.95

EDELSTEENELIXERS €19,95 (Cadeau-idee)
Een geheim opnieuw ontdekt!

Categorie: .

Productbeschrijving

Het gebruik van deze bijzondere edelsteenelixers is al duizenden jaren oud en is bedoeld om de vitale functies en energiebalans te harmoniseren. Zet de edelsteenelixer met de buis in een glas water en laat minimaal een half uur staan (hoe langer, hoe beter). Dit geeft een bepaalde energie/frequentie af aan het water met een specifieke werking en is daarna drinkbaar.

Je kunt kiezen uit de volgende elixers;

Liefde en Harmonie: Roze kwarts staat voor liefde, hartelijkheid en levensvreugde. Amethist voor harmonie, innerlijke vrede en meditatie. Bergkristal versterkt de zintuigen, concentratie, zelfkennis en is heilzaam voor huid, haar en nagels.

Anti-stress en Depressie: Citrien helpt bij de verwerking van ervaringen en verdriet. Chrysokolla houdt het hoofd koel bij stress en emoties en werkt goed bij overspannenheid. Bergkristal verbetert de waarneming en innerlijke stabiliteit.

Levenskracht en Mogelijkheden: Jaspis oceaan staat voor bewustzijn en onbegrensde mogelijkheden, brengt levenskracht en vernieuwing. De Bergkristal versterkt de werking en brengt geestelijke helderheid en waarnemingsvermogen.

Noodwater: Amethist tegen verlichting van pijn. Bergkristal is heilzaam voor de zenuwen. Obsidiaan vermindert angst en bevordert de doorbloeding. Rhodoniet bevordert genezing en overwint onrecht.

Openheid en Zelfkennis: Apatiet stimuleert geestelijke ontwikkeling en zorgt voor een gezonde eetlust. Bergkristal versterkt het geheugen, stimuleert de zintuigen en is heilzaam tegen koorts.

Creativiteit en Fantasie: Labradoriet maakt je enthousiast en stimuleert je artistieke vaardigheden, heilzaam bij reuma en jicht, werkt kalmerend en bloeddrukverlagend. Bergkristal versterkt de werking, zintuigen en concentratie, zorgt voor een goede energieverdeling.

Chakra Vitaal: Bergkristal harmoniseert de kruinchakra (7), Amethist het derde oog chakra (6), Aventurijn blauw de keelchakra (5), Roze kwarts het hartchakra (4), Citrien de navelchakra (3), Carneool de sacraalchakra (2) en Granaat de wortelckakra (1)

Bescherming en Controle: Heliotoop verbetert de controle over het eigen leven, kalmeert en vitaliseert bij uitputting.

Ritme van het leven: Granaat versterkt het weerstandsvermogen en maakt je leven evenwichtig, staat voor vertrouwen en wilskracht maar ook hoop en optimisme.
Bergkristal versterkt de werking.

Vergeving en Loslaten: Rhodoniet helpt om het leven te aanvaarden zoals het is, geeft bewustheid en versterkt het hart en bloedsomloop. Bergkristal versterkt de werking en voegt hier aandacht en begrip toe.

Intuïtie en Waarneming: Maansteen stimuleert de intuïtie, maakt je open voor ingevingen en geeft helderheid. Bergkristal staat in deze combinatie voor waarneming en versterkt de werking.

Let op: De edelsteencombinaties vervangen geen dokter.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Edelsteenelixers”