Counseling

 

 

unnamed

 

Al sinds het begin dat ik met mijn vak als Ayurvedisch- schoonheidsspecialiste bezig ben, ontdekte ik dat er na een behandeling vaak spontaan de behoefte ontstond aan een gesprek. Vaak om daarin dingen op te ruimen en aldus voor zichzelf schoon schip te kunnen maken, of om uiting te kunnen geven aan de emoties die op kwamen wellen tijdens de behandeling. Ik heb daarin waar nodig mijn klanten altijd zo goed mogelijk willen bijstaan, door ze op zo een professioneel mogelijke wijze te begeleiden. Dit maakte dat ik mij beroepsmatig ook ben gaan verdiepen in coaching en counseling, en daarin de nodige trainingen en opleidingen volgde.

Cliëntgerichte therapie past mij heel goed, omdat ik de mens achter de persoon belangrijk vind en wat hij of zij  op dat moment nodig heeft. Inmiddels heb ik als gediplomeerd counselorcoach al diverse mensen mogen en kunnen begeleiden, en vaak met succes. Mijn methode werkt vanuit ontspanningssessies, zoals Hatha-yoga of Indischa Flower schoonheidsbehandelingen; zodat de clienten eerst aan kunnen komen in hun lichaam, ontspanning van geest kunnen vinden, en vertrouwd kunnen raken met de omgeving, om daarna open te staan voor het therapeutisch gesprek, als daar behoefte aan zou zijn. Neem gerust contact op met Rabia Mohan voor nadere informatie.

 

 

Mevrouw Van Alphen was één van mijn cliënten, lees hier haar persoonlijke ervaring:

Soms zijn er momenten in het leven dat je even de weg kwijt bent, even niet meer weet wie jij zelf bent. Twijfelt aan alles waarin je geloofde. Onzeker bent over wie je bent, wat je voelt en waar je voor staat. Plotseling verkeerde ik in zo’n moment. Wat doe je dan? Ik heb hulp gezocht bij Rabia.

Ik werd liefdevol ontvangen door Rabia. Zij heeft mij in een aantal coaching sessies, op haar eigen bijzondere manier, een aantal zaken duidelijk kunnen maken. De twijfel, onzekerheid verdwenen en ik kon weer m’n sterke oude zelf zijn…. En meer! Voor mij een verrijking van mijn leven.

De manier van counseling/coaching van Rabia is mij, en bevalt mij nog steeds erg goed. Zacht handig, liefdevol je de goede richting in sturen, doelen die je hebt bepalen en behalen. Met alle tips en tricks die zij je hierbij meegeeft om in het dagelijks leven toe te passen. Haar positiviteit speelde hierin een grote rol en ik kan zeggen, het heeft mij enorm geholpen. De twijfels aan mezelf, mijn onzekerheden, mijn doemgedachten zijn er niet meer.

Ik raad iedereen aan die, net als ik, ineens in een situatie verkeerd dat je het even niet meer helder ziet, vraag hulp aan Rabia, zij kan je echt de goede richting weer op helpen en daarmee je leven verrijken.