Wil je wat meer rust in je hoofd en kalmte in je hart? Heb je een tijdelijk probleem dat te maken heeft met menselijke relaties, werk of veraneringen en weet je niet hoe je ermee om kunt gaan? Wil je het positieve uit het negatieve halen?

Als aanvulling  op onze behandelingen kun je bij ons ook terecht voor counseling. In deze snelle en drukke maatschappij is het prettig een vertrouwenspersoon te hebben waar je zo nu en dan eens langs kunt gaan als je een luisterend oor nodig hebt of een goed gesprek wilt hebben.

WAT IS HET?

Counseling is een laagdrempelige manier van (emotionele) begeleiding en richt zich op gezonde mensen die uit evenwicht zijn geraakt, om de zaken weer even op een rijtje te plaatsen zonder dat je daarvoor in therapie hoeft. Als counselor los ik geen problemen op maar help ik jou de balans in jezelf en je leven weer terug te vinden door oprecht te luisteren met aandacht. Samen gaan we op zoek naar een oplossing binnen de grenzen van jouw eigen mogelijkheden, zodat je weer optimaal kunt functioneren. 

WAAROM? 

Als je in een veilige omgeving met iemand kunt klankborden en praten over zaken op het gebied van werk, relatie of privé waardoor je uit evenwicht bent geraakt, zonder dat die persoon daarover oordeelt, dan werkt dat zeer bevrijdend. Het draagt bij om de balans in je leven weer terug te vinden. Alle antwoorden die wij zoeken op onze vragen, zijn opgeslagen in ons lichaam. Door jezelf open te stellen maak je ruimte om die antwoorden te vinden die je diep van binnen al weet. Wij worden onzeker of raken uit evenwicht omdat wij bevestiging zoeken buiten onszelf, bij anderen.

Over de counselor Rabia:

Vanuit mijn vak als beautyspecialist ontmoette ik de problemen waar mensen tegenaan kunnen lopen. Na een behandeling ontstond er vaak spontaan de behoefte aan een gesprek. Vaak om ervaringen op te ruimen en aldus voor zichzelf schoon schip te kunnen maken of om uiting te kunnen geven aan emoties die kwamen opwellen tijdens de behandeling. Ik heb daarin waar nodig mijn cliënten altijd zo goed mogelijk willen bijstaan, door ze op een zo professioneel mogelijke wijze te begeleiden. Dit maakte dat ik mij beroepsmatig ben gaan verdiepen in coaching en counseling, en daarin de nodige trainingen en opleidingen volgde. De cliëntgerichte benadering past mij heel goed omdat ik de mens achter de persoon belangrijk vindt. Inmiddels heb ik als gecertificeerde counselor-coach velen mogen begeleiden en vaak met succes. Counseling kan ook preventief worden ingezet, gewoon omdat je daar even behoefte aan hebt. Een goede vertrouwensrelatie met elkaar is hierbij van groot belang, er wordt discreet met de gesprekken omgegaan en ben ik gehouden aan de geheimhoudingsplicht.

Telefonische Counseling

Kennismakingstarief 30 min. – €29,50

Soms zijn er van die situaties in je leven waarbij je behoefte hebt aan een goed gesprek. Als je elkaar spreekt via de telefoon, dan heb je meer vrijheid. Je hoeft de deur niet uit, het maakt niet uit waar je bent, je kunt vrij bewegen zonder dat het raar is, je kunt je makkelijker openstellen, je hoeft elkaar niet aan te kijken of ongemakkelijk te voelen als het om emoties gaat en last but nog least, het bespaart reistijd.

Counseling

60 min. –  € 59,00

Al sinds het begin dat ik met mijn vak als Ayurvedisch- schoonheidsspecialiste bezig ben, ontdekte ik dat er na een behandeling vaak spontaan de behoefte ontstond aan een gesprek. Vaak om daarin dingen op te ruimen en aldus voor zichzelf schoon schip te kunnen maken, of om uiting te kunnen geven aan de emoties die op kwamen wellen tijdens de behandeling. Ik heb daarin waar nodig mijn klanten altijd zo goed mogelijk willen bijstaan, door ze op zo een professioneel mogelijke wijze te begeleiden.

Be You * Be Well

3 in 1 pakket verdeeld over 4 weken €195,-

Een speciaal programma om de mooiste versie te worden van wie jij bent.

Dit pakket bestaat uit een Ayurvedische schoonheidsbehandeling van 90 minuten, die 2 weken later wordt vervolgd met een privé yogasessie op een andere locatie en wordt nog eens twee weken later afgesloten met counseling tijdens een wandeling of een kopje thee in een andere omgeving.

Vanuit rust en ontspanning wordt schoonheid, ayurveda, yoga, meditatie en counseling ingezet, om de verbinding te vinden in jezelf zodat je kunt afstemmen met je innerlijke wijsheid. Het helpt om alles weer even op een rijtje te zetten en op te ruimen wat er niet meer toe doet.

Essential Touch is een UNIEKE vorm van lichaamswerk, geïnspireerd vanuit Esalen®Massage & Bodywork. Het staat bekend om zijn lange ritmische vloeiende bewegingen over het hele lichaam met diepe stretches op de tafel. Een unieke blend van massagetechnieken en principes vanuit verschillende westerse en oosterse disciplines, die leidt tot diepe ontspanning van lichaam en geest. Het bevordert een totale lichaamsbewustzijn.

Met zijn 15 jaar aan ervaring en duizenden behandelingen mag Vincent zich meten met de top van de massagewereld. Hij is een gecertificeerde Esalen® Massage & Bodywork Practitioner en was 7 jaar senior therapist bij de tot beste Spa van Bali uitgeroepen Jara Menari waar hij bekend stond om zijn “dansende handen”.

Vincent nodigt je graag uit om kennis te komen maken met zijn unieke vorm van lichaamswerk. Met zijn “dansende handen” laat hij je even volledig uit het dagelijkse leven verdwijnen.

ALLEEN TE BOEKEN OP MAANDAG EN VRIJDAG

Onze klankmassages zijn bijzondere behandelingen die je terugbrengen naar de geheime kracht van het geluid en herstellen de zuivere staat tussen lichaam en geest. De gevoelige diepe lagen in het lichaam worden door de klanken gemasseerd waardoor spanningen en blokkades die stress veroorzaken worden opgeheven. Wil je het ook ervaren? BOEK NU ONlINE via de button.

Contra-indicatie: deze behandelingen zijn afgeraden voor zwangere vrouwen, mensen met een pacemaker en mensen met zware psychische stoornissen.

ALLEEN TE BOEKEN OP VRIJDAG EN ZONDAG